Gezichten

lineke

View Lineke van Tricht‘s LinkedIn profileView Lineke van Tricht‘s profile

 

Lineke van Tricht, oprichter en eigenaar/directeur:

Mijn passie is het vinden en verder ontwikkelen van talent. Of het nu gaat om de (hoog)begaafde jongeren met wie we werken, om hun docenten en schoolleiders, mijn medewerksters of het hele Leidse Onderwijsveld. Ik geniet ervan om mensen inzicht, handvatten en materialen te geven die bijdragen aan hun eigen talentontwikkeling en/of die van anderen.

Er kan vaak zoveel meer dan mensen denken. Dat geldt zowel voor jongeren als voor docenten en schoolleiders! Ik help ze graag om uit te vinden wat er allemaal mogelijk is.

     
mariette  

Mariëtte Eijkelestam, trainer/begeleider:

Mijn voornaamste taken zijn het individueel begeleiden van leerlingen/studenten en het verzorgen van lessen Engels aan hoogbegaafde kinderen. Ik vind het enorm leuk om leerlingen individueel te kunnen begeleiden bij hun leerproces. Die één-op-één aandacht helpt ze om inzicht te krijgen in welke manier van werken het beste bij hun past, hun interesses en hun (leer)doelen.

In 2016 heb ik de ECHA-opleiding afgerond. Deze opleiding sluit naadloos aan bij het werk dat we bij Bureau Talent doen en ik ben blij dat ik mijn kennis hier zo goed kan inzetten!

     
linda  

Linda van Balen, office-manager:

De jarenlange ervaring die ik heb opgebouwd op het gebied van organisatie en ondersteuning bij evenementen komt hier goed van pas. Ik ondersteun Lineke zoveel mogelijk op het gebied van verrijkingsprojecten en houd daarbij contact met leerlingen, hun begeleiders en scholen.
     
avalon  

Avalon Linders, stagiaire

Hallo allemaal,
Ik ben Avalon Linders en momenteel ben ik bezig met de master Educational Studies aan de Universiteit van Leiden! Voordat ik aan deze master begon heb ik de Academische Pabo afgerond. Naast dat ik voor de klas sta, vind ik het interessant om mij te verdiepen in de manier waarop kinderen leren. Een stage bij bureau talent sluit daarom erg goed aan bij mijn interesses. De komende tijd ga ik onderzoek doen naar een spel voor hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs dat gericht is op het verbeteren van metacognitieve vaardigheden. Ik heb er erg veel zin in!

     
danielle  

Danielle Schouten, stagiaire

Hallo! Ik ben Danielle, 24 jaar, en woon en studeer nu al een aantal jaar met veel plezier in Leiden. Nadat ik de Academische Pabo heb afgerond wilde ik graag nog een master doen, en inmiddels ben ik alweer bijna klaar met mijn master Onderwijskunde. In mijn vrije tijd doe ik graag aan toneel (ik ben nu al een aantal jaar lid bij studententoneelvereniging Cuculum), ga ik regelmatig naar concerten en live muziekoptredens en ben ik me de laatste tijd aan het verdiepen in fotografie. Komende maanden zal ik stage gaan lopen bij Bureau Talent, waar ik me bezig zal houden met het ontwerpen van verdiepingsmateriaal en een klein onderzoek zal uitvoeren. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk uit naar een leuke, leerzame periode!