Gezichten

lineke

View Lineke van Tricht‘s LinkedIn profileView Lineke van Tricht‘s profile

 

Lineke van Tricht, oprichter en eigenaar/directeur:

Mijn passie is het vinden en verder ontwikkelen van talent. Of het nu gaat om de (hoog)begaafde jongeren met wie we werken, om hun docenten en schoolleiders, mijn medewerksters of het hele Leidse Onderwijsveld. Ik geniet ervan om mensen inzicht, handvatten en materialen te geven die bijdragen aan hun eigen talentontwikkeling en/of die van anderen.

Er kan vaak zoveel meer dan mensen denken. Dat geldt zowel voor jongeren als voor docenten en schoolleiders! Ik help ze graag om uit te vinden wat er allemaal mogelijk is.

     
mariette  

Mariëtte Eijkelestam, trainer/begeleider:

Mijn voornaamste taken zijn het individueel begeleiden van leerlingen/studenten en het verzorgen van lessen Engels aan hoogbegaafde kinderen. Ik vind het enorm leuk om leerlingen individueel te kunnen begeleiden bij hun leerproces. Die één-op-één aandacht helpt ze om inzicht te krijgen in welke manier van werken het beste bij hun past, hun interesses en hun (leer)doelen.

In 2016 heb ik de ECHA-opleiding afgerond. Deze opleiding sluit naadloos aan bij het werk dat we bij Bureau Talent doen en ik ben blij dat ik mijn kennis hier zo goed kan inzetten!

     
Foto Romona  

Ramona Rijndertse, trainer/begeleider

Na mijn masteropleiding Educational Studies, waarin ik stage liep bij Bureau Talent, ben ik hier gebleven. Ik ben verantwoordelijk voor de leervaardighedencursus en geef daarnaast individuele begeleiding aan zowel basisschool- als middelbare schoolleerlingen. Ik heb grote interesse in hoe het brein werkt en hoe kinderen ‘leren’, met een voorkeur voor het ‘anders lerende kind’. Ik zie het als uitdaging om voor elke leerling een individueel zo passend mogelijke begeleiding te ontwikkelen.   

     
linda  

Linda van Balen, office-manager:

De jarenlange ervaring die ik heb opgebouwd op het gebied van organisatie en ondersteuning bij evenementen komt hier goed van pas. Ik ondersteun Lineke zoveel mogelijk op het gebied van verrijkingsprojecten en houd daarbij contact met leerlingen, hun begeleiders en scholen.
     
avalon  

Avalon Linders, stagiaire

Hallo allemaal,
Ik ben Avalon Linders en momenteel ben ik bezig met de master Educational Studies aan de Universiteit van Leiden! Voordat ik aan deze master begon heb ik de Academische Pabo afgerond. Naast dat ik voor de klas sta, vind ik het interessant om mij te verdiepen in de manier waarop kinderen leren. Een stage bij bureau talent sluit daarom erg goed aan bij mijn interesses. De komende tijd ga ik onderzoek doen naar een spel voor hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs dat gericht is op het verbeteren van metacognitieve vaardigheden. Ik heb er erg veel zin in!