Coaching

Wat kost coaching?

Voor individuele coaching rekenen we €53,24 per uur. Dat is ons standaard uurtarief van €66,55 – 20% studentenkorting!

Hoe meld ik me aan?


Je kunt je aanmelden per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (071-7850850).

Ik weet niet (zeker) of ik hoogbegaafd ben. Kan ik toch bij jullie terecht?

Jazeker! Zowel de coaching als de cursus richt zich op bovengemiddeld intelligente studenten die vastlopen in hun studie. Je hebt het gevoel dat er meer in zit dan er nu uitkomt. Het gaat ons er dus niet om dat je getest bent op hoogbegaafdheid.

Wanneer spreken we af?


We starten met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Vervolgens stellen we een plan op waarin staat waar we aan gaan werken. Data en tijd bepalen we in onderling overleg. Een gesprek duurt 60 minuten.

Waar spreken we af?


Ons kantoor bevindt zich in hartje Leiden en is de basis voor afspraken. In bepaalde gevallen (studenten die niet in Leiden wonen bijvoorbeeld) kunnen we ook bij jou aan huis komen. Dan brengen we echter wel reiskosten in rekening.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek stellen we een plan op. Daarin staat o.a. hoeveel bijeenkomsten we nodig denken te hebben. Dat verschilt natuurlijk per student en per situatie maar een richtlijn is 6 tot 8 keer.